ẢNH THỰC PHẨM & ĐỒ UỐNG – FOOD & BEVERAGES
60
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-60,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

ẢNH THỰC PHẨM & ĐỒ UỐNG – FOOD & BEVERAGES

Food photography

A specialization of commercial photography, the products of which are used in advertisements.

Date
Category
COMMERCIAL PHOTOGRAPHY
Tags
chụp ảnh sự kiện, chụp thức ăn, đồ ăn, thức uống
About This Project

Chụp ảnh đồ ăn là thể loại nhiếp ảnh tĩnh vật được sử dụng để tạo ra những bức ảnh chụp đồ ăn tĩnh vật hấp dẫn. Đây là một chuyên ngành chụp ảnh thương mại, các sản phẩm được sử dụng trong quảng cáo, tạp chí, bao bì, thực đơn hoặc sách dạy nấu ăn. Chụp ảnh món ăn chuyên nghiệp là một nỗ lực hợp tác, thường có sự tham gia của một đạo diễn nghệ thuật, một nhiếp ảnh gia, một nhà tạo mẫu thực phẩm, một nhà tạo mẫu hỗ trợ và các trợ lý của họ.
* Khách hàng: TRASUABUMBA.COM, COBAROOFTOP, …

Food photography is a still life photography genre used to create attractive still life photographs of food. It is a specialization of commercial photography, the products of which are used in advertisements, magazines, packaging, menus or cookbooks. Professional food photography is a collaborative effort, usually involving an art director, a photographer, a food stylist, a prop stylist and their assistants.
*Clients: TRASUABUMBA.COM , COBAROOFTOP,…